مدیرکل بهزیستی بوشهر گفت: حسب گزارش دریافتی اورژانس اجتماعی ۱۲۳ توسط یکی از شهروندان در تاریخ ۱۲ خرداد ۹۸ مبنی بر اینکه در یکی از کارواشهای شهر بوشهر رفتارهای نامناسبی با یک کودک در حال انجام است، بلافاصله نیروهای اورژانس بهزیستی به آن مکان مراجعه میکنند اما به آنها اجازه ورود داده نمیشود.
به گزارش هاتف امروز، علی پولادی ریشهری با اشاره به اینکه موضوع دارای ابعاد امنیتی و قضائی است و نمیتوان بسیاری از مسائل را مطرح کرد، افزود: بعد از اینکه نیروهای ما کودک را میبینند بلافاصله او را به بهزیستی ارجاع داده و پس از آن سریعاً به بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر انتقال داده میشود.
وی اضافه کرد: کودک تحت درمان قرار میگیرد و آزمایشات مختلف و معاینات لازم برای او انجام میشود، و از آن تاریخ تاکنون نیز تحت درمان است.
مدیرکل بهزیستی بوشهر اظهار کرد: در این راستا بهزیستی یک روانشناس و یک نماینده حقوقی برای پیگیری پرونده تعیین کرده است و روند درمانی کودک ادامه دارد. همچنین یک پرستار ویژه به منظور مراقبت از کودک در بیمارستان و برای ارتباط گرفتن با کودک و کاهش مشکلات او در نظر گرفته شده و همزمان با این مراحل، مدارک و مستندات مربوط به کودک آسیبدیده نیز در اختیار دستگاههای ذیربط قضائی قرار داده شده است.
پولادی ریشهری عنوان کرد: در این زمینه از طرف دادستانی تشکیل پرونده شده و مراحل تحقیقات در حال انجام است که مراتب بیشتر از طریق آن مرجع قابل پیگیری میباشد.
ناپدید شدن یکباره پدر و رها شدن کودک
وی با اشاره به اینکه در بحث شناسایی والدین نیز اقداماتی از سوی بهزیستی انجام شده است، گفت: این کودک با پدر و مادرش زندگی می کرده و متأسفانه پدر دارای اعتیاد شدید بوده، و ظاهراً از مادر جدا شده است. مادر در این ماجرا حضور نداشته و پدر هم در کارواش مشغول به کار و بچه نیز نزد خودش بوده است.
مدیرکل بهزیستی بوشهر بیان کرد: بنا بر گزارشات دریافتی از افراد حاضر در آن محل پدر به یکباره ناپدید و کودک در آنجا رها میشود. حسب اعلام افراد در کارواش، کودک به مدت یک ماه در کارواش تنها مانده و در آن مکان نگهداری میشده است، پس از آن یکی از شهروندان با مراجعه به این محل شرایط را دیده و بلافاصله به بهزیستی گزارش میدهد و نیروهای اورژانس اجتماعی به محل مراجعه و کودک را در یک شرایط نامناسب و ناگوار میبینند و بلافاصله به بهزیستی و بیمارستان برای درمان منتقل میکنند؛ این خلاصهای از تمام ماجرا است.
علی پولادی ریشهری میگوید: در زمان مشاهده و پیدا شدن کودک توسط بهزیستی از لحاظ جسمی آسیبهایی به او وارد شده بوده اما جزئیات به طور دقیق مشخص نیست. آثار جراحت بر روی بدن کودک وجود داشته، و سر کودک دچار شکستگی و دستش هم دچار آسیبدیدگی بوده است. طبیعتاً کسی که در چنین فضایی مورد اذیت و آزار قرار می گرفته، بخش زیادی هم از لحاظ روانی آسیب دیده و ترسی که بر اثر محیط برای کودک ایجاد شده و شرایط آنجا سبب شده که در تکلم، و رفتار اجتماعی دچار آسیب شود.
وی خاطرنشان کرد: کودک آسیب دیده از ناحیه سر مورد عمل جراحی قرار گرفته و ترمیم پوست سر انجام شده و در حال حاضر نیز در بیمارستان شهدای خلیج فارس بستری و تحت درمان است و نیاز به مراقبتهای بیشتر و احتمالاً عمل جراحی با نظر پزشک متخصص وجود دارد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر در خصوص اعلام آمادگی چند تن از وکلای استان جهت همکاری در پیگیری این پرونده و تصمیم بهزیستی در این خصوص پاسخ داد: ما در خدمت افراد هستیم و هر کسی که به عنوان همکاری برای انجام امور مربوط به خیرین و پروندهها بتواند کمکی به بهزیستی ارائه کند استقبال میکنیم. در موضوع کودک آزاری نیز به همین شکل، البته کار از طریق مراجع قضائی دنبال میشود و بهزیستی نیز یک نماینده حقوقی تعیین کرده است ولی این افراد اگر تمایل داشته باشند در خدمت ایشان هستیم.