هاتف امروز:هر چقدر والدین شما عمر طولانیتری داشته باشند، احتمال اینکه شما نیز عمر طولانیتر و قلب سالمتری داشته باشید بیشتر است. این نتایج آخرین مطالعات ما روی حدود دویست هزار داوطلب است.
به گزارش هاتف امروز؛با اینکه نقش ژنتیک در تعیین زمان مرگ انسان کاملا شناخته شده است، اما درعین حال رابطۀ پیچیدهای بین زمان مرگ والدین با سلامتی و زنده ماندن فرزندانشان وجود دارد، که البته عوامل متعددی در این میان نقش دارند. همچنین عوامل مشترک محیطی و انتخاب سبک زندگی از جمله رژیم غذایی و عادت به سیگار کشیدن نیز نقش عمدهای را در طول عمر انسان بازی میکنند. با وجود این عوامل، طول عمر والدین بر طول عمر فرزندانشان تاثیرگذار است، چیزی که ما آن را در پژوهش قبلی نیز نشان دادیم.
در این میان موضوع مبهمی که وجود دارد این است که چطور سلامتیای که ناشی از والدینی با طول عمر زیاد است، در میانسالی به فرزندان منتقل میشود.
ما برای پژوهش جدیدی که در مجلۀ کالج تخصصی قلب آمریکا انتشار یافت، از اطلاعات افراد در بانک بیولوژیک انگلستان استفاده کردیم. پرونده پزشکی شرکت کنندگانی که سن آنان بین ۵۵ تا ۷۳ سال بود را ۸ سال در بیمارستان بررسی کردیم. احتمال مرگ ناشی از امراض قلبی بین شرکت کنندگانی که والدینشان بیش از هفت دهه عمر کرده بودند ۲۰ درصد کمتر بود. بدین صورت که گروه هزار نفرهای را که پدرانشان در سن ۷۰ سالگی مرده بودند ۱۰ سال بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که به طور میانگین امکان داشت ۵۰ نفر از آنها به دلیل امراض قلبی جان خود را از دست بدهند. اما گروهی دیگر که پدران شان در سن ۸۰ سالگی فوت کرده بودند، طی همان ۱۰ سال تنها ۴۰ نفرشان در معرض مرگ ناشی از بیماریهای قلبی قرار داشتند. در مورد سن مادر آنان نیز روند مشابهی به چشم میخورد.
تا پیش از این نیز سوابق بیماریهای قلبی زودرس توسط پزشکان مورد بررسی قرار میگرفت تا افرادی که بیشتر در معرض خطر بیماری قرار دارند را تشخیص دهند.