خودسوزی یک‌ زن در بلوار کشاورز/توضیحات پلیس

مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت توضیحاتی را درباره خودسوزی یک زن در بلوار کشاورز تهران ارائه کرد و از بررسی علت و انگیزه‌های وقوع این حادثه خبر داد.
هاتف امروز :حوالی ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز طی تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، خبر اقدام به خودسوزی یک زن به سامانه ۱۱۰ اطلاع داده شد و در پی آن تیمی از ماموران انتظامی کلانتری ۱۴۸ انقلاب به محل حادثه واقع در بلوار کشاورز اعزام شدند.

همچنین بلافاصله هماهنگی‌های لازم با اورژانس نیز انجام شده و عوامل این نیرو در محل حاضر شده و فرد مصدوم که دچار سوختگی شده بود به بیمارستان منتقل شد.

در تحقیقات انجام شده از سوی پلیس مشخص شد که فرد مذکور به وسیله بنزین اقدام به خودسوزی کرده است و در حال حاضر تحقیقات پلیس پایتخت پیرامون علت و انگیزه این اقدام در حال انجام است که نتیجه تحقیقات در اخبار بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.

محل تبلیغات

سایت اتومبیل(bama)
برای مشاهده سایت، برروی تصویر زیر کلیک کنید.

شرکت حسابرسی